2 puntsgordel automatisch (E4 / RDW goedkeuring) Veiligheidsgordel / Autogordel
Reviews | Review toevoegen

2 puntsgordel / veiligheidsgordel / autogordel met E4 Kwaliteitskeurmerk. RDW goedkeuring. Maatwerk is ook mogelijk, lengtes mannetjes en vrouwtjes kant kunnen op verzoek worden geproduceerd zoals u h

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 27,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kies voor veiligheid. Deze 2 punts autogordel / veiligheidsgordel is RDW goedgekeurd en zeer makkelijk zelf te plaatsen bijvoorbeeld als derde gordel op de achterbank. Een 2 punts veiligheidsgordel heet in de volksmond vaak een heupgordel die vroeger vaker voorkwam op de achterbank van auto's. 

Mannetjes kant lengte: 1.0m
Bandbreedte: 4.8cm
Metalen tong breedte: 21mm

E4 kwaliteitskeurmerk, 2 puntsgordel maatwerk.
Maatwerk is ook mogelijk (mannetjes of vroutjes kant kan in lengte opgegeven worden). Mail ons de lengtes die u nodig heeft. Houdt wel rekening met een langere levertijd en we vragen 15 euro extra kosten voor dit maatwerk. Neemt u contact op met ons via het contact formulier, geef het artikelnummer en de juiste lengtes door. Ook kunt u bij het bestellen aangeven dat het om maatwerk gaat, graag bij de omschrijving dan aangeven wat de lengtes dienen te zijn. We geven u dan een schatting van de levertijd.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. We waarderen het dat u de moeite hoeft genomen om deze achter te laten. Mede door uw mening kunnen wij onze producten en service verbeteren.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten