Staand, Type:E Auto gordelverlenger, vervaardigd uit E4 onderdelen
Reviews | Review toevoegen

In 2015 begonnen een aantal automerken andere Gordels te monteren waarop Type A niet past (knop wordt mee ingedrukt). Na lang zoeken hebben we een nieuw product toegevoegd welke wel past.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 29,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In 2015 begonnen een aantal automerken andere Gordels te monteren waarop Type A niet past. Hij druk te knop mee in doordat het metaal al vrij snel breder begint te lopen. Na lang zoeken hebben we hiervoor een geschikte gordelverlenger gevonden welke we als Type CType D, Type E en Type F hebben toegevoegd aan ons assortiment. Kijk in ons overzicht welk type verlenger geschikt is voor uw voertuig.

  • Bespaar veel tijd om de kinderen in de auto te krijgen
  • Doordat deze verlenger rechtop blijft staan is hij altijd binnen handbereik.
  • Vanaf 3 stuks € 3,- korting per stuk.

Vervaardigd uit E4 kwaliteitsonderdelen. Kijk voor de regelgeving in NL hier.

Technische specificaties TYPE E

Breedte van het metaal 25MM. De receiver waarin uw origininele gordel klikt kan tot en met 26 MM breed metaal vastklikken. Het mechanisme intern zit iets hoger gemonteerd waardoor deze verlenger universeel is en zelfs past op de positities waar een kort metalen gedeelte gemonteerd zit. Denk aan de middelste positie op de achterbank die vaak op die manier afwijkend is. 

Voor welke auto's nog meer?
Helaas zijn we niet in het bezit van een totale lijst van voertuigen en welk type verlenger in welke auto past. Wij vragen uw ervaringen te delen op onze site door een reactie achter te laten, Wij adviseren u echter altijd zelf goed na te meten welke u moet hebben. LET: meet de positie in de auto na waar u de verlenger wilt gaan gebruiken want het kan voorkomen dat er verschillende gordels gebruikt zijn in uw auto (bijv. buitenste achtergordels anders dan de middelste).

Kijk hier voor een overzicht van voertuigen

MEET EERST GOED OP WELKE U NODIG HEEFT, TYPE A, BC, D, E of F

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. We waarderen het dat u de moeite hoeft genomen om deze achter te laten. Mede door uw mening kunnen wij onze producten en service verbeteren.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 29,95

3 of meer

€ 29,95  € 26,95

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.